Репелентни гривни parakito против комари

Репелентни гривни parakito против комари

Репелентни гривни против комари за деца и възрастни, за планината, за море, за риболов и разходка в парка. Репелнтната есенция на растителна основа ( напълно безопасна за човека) се изпарява в продължение на 15 дни – 24/7 . За мъглява радарната система на комарите и те не могат да открият своята жертва. Репелнтната есенция не съдържа алкохол и DEET (diethyltoluamide), без вредни химикали. Гривната е за многократно употреба, просто поставете вътре репелнтната таблетка и готово. За почисването на гривната става, чрез ръчно изпиране с мек сапун, сел което е готова за повторна употреба. Репелентните таблетки са водоустойчиви, намокрянето не повлиява изпарението на репелнтната есенция на растителна основа.

Репелентни гривни parakito против комари
избери
Детски гривни против комари
Виж всички
Тийн гривни против комари
Виж всички
Цветни гривни против комари
Виж всички
Клипсове против комари за закачване
Виж всички

Против комари

Parakito репелентната таблетка поставена в parakito гривната излъчва есенция от етерични масла – смущава обонятелния радар на комарите и ги държи далече от човека, без той да е подложен на опасност от ухапване.

Как точно?

Parakito репелентната таблетка е напоена с натурални етерични масла с биоцидно действие безопасно за човека. Есенцията, която излъчва репелентната таблетка , маскира човешката миризма и заблуждава комарите.

  • Контролирано изпарение на етеричните масла за трайно отблъскване на комарите.
  • Действащи вещества на растителна основа
  • ВОДОУСТОЙЧИВИ подходящи за море, планина и водни спортове
  • Гарантирано изпарение на репелентния аромат за 15 дни на таблетка
  • За цялото семейство, бременни и хора с чувствителна кожа
  • БЕЗ ДИРЕКТЕН КОНТАКТ С КОЖАТА

Репелентните продукти против комари и кърлежи са регистрирани катокато биоциди  в Министерство на здравеопазването (No 3374-1/09.06.2022,  No 3314-1/29.03.2022г. и 3298-1/01.03.2022г.)

Тестовете относно ефективността на отблъскване на комарите на всички PARAKITO® продукти са извършени в независими оторизирани лаборатории и при спазване на – протоколите на ECHA (European Chemicals Agency), WHO (World Health Organization) , EPA (Environment Protection Agency, USA) за репеленти в досег с кожата . Същите доказват продължителността на действие, която е упомената на всяка една опаковка.

Какво не знаем за комарите? Интересни видеоклипове…

Репелентни гривни против комари

Спокойни сред природата с PARAKITO

Защитени от комари и кърлежи в природата с PARAKITO

Ухапване от комар – как да се предпазим?

1. Какво не знаем за комарите ?

2. Какво не знаем за комарите ?

3. Какво не знаем за комарите ?

Oт 2022г., продуктите на parakito са с променен дизайн и нови опаковки!

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита против комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.