Репелентни гривни parakito против комари

Репелентни гривни parakito против комари

Репелентни гривни против комари за деца и възрастни, за планината, за море, за риболов и разходка в парка. Репелнтната есенция на растителна основа ( напълно безопасна за човека) се изпарява в продължение на 15 дни – 24/7 . За мъглява радарната система на комарите и те не могат да открият своята жертва. Репелнтната есенция не съдържа алкохол и DEET (diethyltoluamide), без вредни химикали. Гривната е за многократно употреба, просто поставете вътре репелнтната таблетка и готово. За почисването на гривната става, чрез ръчно изпиране с мек сапун, сел което е готова за повторна употреба. Репелентните таблетки са водоустойчиви, намокрянето не повлиява изпарението на репелнтната есенция на растителна основа.

Против комари

Parakito репелентната таблетка поставена в parakito гривната излъчва есенция от етерични масла – смущава обонятелния радар на комарите и ги държи далече от човека, без той да е подложен на опасност от ухапване.

Как точно?

Parakito репелентната таблетка е напоена с натурални етерични масла с биоцидно действие безопасно за човека. Есенцията, която излъчва репелентната таблетка , маскира човешката миризма и заблуждава комарите.

  • Контролирано изпарение на етеричните масла за трайно отблъскване на комарите.
  • Действащи вещества на растителна основа
  • ВОДОУСТОЙЧИВИ подходящи за море, планина и водни спортове
  • Гарантирано изпарение на репелентния аромат за 15 дни на таблетка
  • За цялото семейство, бременни и хора с чувствителна кожа
  • БЕЗ ДИРЕКТЕН КОНТАКТ С КОЖАТА

Репелентните продукти против комари и кърлежи са регистрирани катокато биоциди  в Министерство на здравеопазването (No 3374-1/09.06.2022,  No 3314-1/29.03.2022г. и 3298-1/01.03.2022г.)

Тестовете относно ефективността на отблъскване на комарите на всички PARAKITO® продукти са извършени в независими оторизирани лаборатории и при спазване на – протоколите на ECHA (European Chemicals Agency), WHO (World Health Organization) , EPA (Environment Protection Agency, USA) за репеленти в досег с кожата . Същите доказват продължителността на действие, която е упомената на всяка една опаковка.

Какво не знаем за комарите? Интересни видеоклипове…

Репелентни гривни против комари

Спокойни сред природата с PARAKITO

Защитени от комари и кърлежи в природата с PARAKITO

Ухапване от комар – как да се предпазим?

1. Какво не знаем за комарите ?

2. Какво не знаем за комарите ?

3. Какво не знаем за комарите ?

Oт 2022г., продуктите на parakito са с променен дизайн и нови опаковки!

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита против комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.