Репелентни спрей и рол-он против кърлежи

Защита против кърлежи

Съвременните средства против кърлежи са репеленти (регистрирани биоциди) на растителна основа , без химикали пестициди и вредни за човека вещества, които се нанасят въру кожата или с  в близост до тялото. Те излъчват аромат, който обърква радара на кърлежите, те не откриват своята жертава, като потози начин ефективно предпазват от ухавпавне. Тези средства изискват КОНТАКТ С КОЖАТА и най- добре е да са под формата на СПРЕЙ и РОЛОН  с дълготрайно десйтвие

Против кърлежи
Защита против кърлежи с паракито спрей и ролон

Против кърлежи

Защита против кърлежи с паракито спрей и ролон действие

Репелентния  СПРЕЙ и РОЛОН ЗА КОНТАКТ С КОЖАТА на Parakito са иновативна патентована технология за защита от кърлежи и комари.

При приложение на репелентите за защита от комари и кърлежи за нанасяне върху кожата използваме специален бленд от растителни масла върху минерална глина и растителна целулоза за хипоалегенно и дълготрайно прилепване по кожата.

За деца на 6 месеца* с дълготрайност на репелентния ефект до 6 часа и за деца над 1 година с дълготрайност на репелентния ефект 7 часа.

Видео за нашия ClayCell-Complex™ може да видите ТУК!

За активно спортуващите сме създали HydrActiv–Complex™ – водоусточива формула е репелентна ефективност за защита от комари и кърлежи до 8 часа, за деца над 3 години

Репелентните продукти против комари и кърлежи са регистрирани като биоциди  в Министерство на здравеопазването

Репелентната есенция от растителни масла, смущава обонятелния радар на кърлежите и  комарите и ги държи далече от човека, без той да е подложен на опасност от ухапване.

Съдържат естесвени сгъстители, заместващи химическите и синтетичните такива, които  недопускат проникването на репелентната субстанция в епидермиса, а подобрява нейното отделяне във въздуха за часове наред

Обогатени с:

За по–добра хидратация против кърлежи

За по–добра хидратация

За по–добро подхранване спрей против кърлежи

За по–добро подхранване

съдържание на спрей против кърлежи

Сигурна защита от комари и кърлежи!

  • Лесен за употреба
  • Лесен за носене
  • Финни капки
  • Добро покритие

Ефективна защита от кърлежи!

PARA’KITO® спрейове:
Зелен спрей против кърлежи.

Тест – Ефективна защита от кърлежи! Зелен спрей против кърлежи.

Доказателство – теста показва поведението на кърлежи върху ръка с репелент Паракито и поведението на кърлежи върху ръка, която НЕ е третирана с репелент.

PARA’KITO® спрейове:
Червен спрей против кърлежи.

Тест – Ефективна защита от кърлежи! Червен спрей против кърлежи.

Доказателство – теста показва поведението на кърлежи върху ръка с репелент Паракито и поведението на кърлежи върху ръка, която НЕ е третирана с репелент.

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
Parakito за защита против кърлежи
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита от комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.