Репелентен спрей против комари

Репелентен спрей против комари parakito

Успешни против комари са репелентите (биоциди No 3314-1/29.03.2022г. и No 3347-1/09.06.2022г ) на растителна основа, без химикали, пестициди и вредни за човека вещества. Нанасят се в/у кожата. Репелнтната есенция не съдържа алкохол и DEET (diethyltoluamide), без вредни химикали. Излъчват аромат, объркват радара на комарите, те не откриват издишания CO2 респ. своята жертва. Ефективно предпазват от ухавпавне. Репелентите против комари спрей и рол – он ЗА КОНТАКТ С КОЖАТА предлагат СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ & НАВСЯКЪДЕ

Репелентен спрей против комари parakito зелен опаковка
Виж всички
Репелентен спрей против комари parakito червен опаковка
Виж всички
Репелентен спрей против комари parakito за деца над 1г.
Виж всички
Репелентен спрей против комари parakito за бебета над 6 месеца
Виж всички
Репелентен спрей против комари parakito

Против комари

Те са лесни за употреба с дълготраен ефект, без алкохол и химикали. Безопасни за човека. Не оставят следи по дрехите при употреба. Подходящи за бебета, бременни и хора с чувствителна кожа. Лек парфюм, рестителни съставки, без лепнещо усещане.

Практична опаковка, рециклируеми и отговорни към околната среда

Репелентната есенция от растителни масла, смущава обонятелния радар на кърлежите и  комарите и ги държи далече от човека, без той да е подложен на опасност от ухапване.

Сигурна защита от комари и кърлежи!

  • Лесен за употреба
  • Лесен за носене
  • Финни капки
  • Добро покритие

Спрей за деца над 12м.

Спрей за бебета над 6м.

Репелентен спрей против комари parakito съдържа естесвени сгъстители, заместващи химическите и синтетичните такива, които  недопускат проникването на репелентната субстанция в епидермиса, а подобрява нейното отделяне във въздуха за часове наред

Обогатени с:

За по–добра хидратация

За по–добро подхранване

Какво не знаем за комарите? Интересни видеоклипове…

Репелентни гривни против комари

Спокойни сред природата с PARAKITO

Защитени от комари и кърлежи в природата с PARAKITO

Ухапване от комар – как да се предпазим?

1. Какво не знаем за комарите ?

2. Какво не знаем за комарите ?

3. Какво не знаем за комарите ?

Oт 2022г., продуктите на parakito са с променен дизайн и нови опаковки!

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита против комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.