Репелентен спрей против комари

Репелентен спрей против комари parakito

Успешни против комари са репелентите (биоциди No 3314-1/29.03.2022г. и No 3347-1/09.06.2022г ) на растителна основа, без химикали, пестициди и вредни за човека вещества. Нанасят се в/у кожата. Репелнтната есенция не съдържа алкохол и DEET (diethyltoluamide), без вредни химикали. Излъчват аромат, объркват радара на комарите, те не откриват издишания CO2 респ. своята жертва. Ефективно предпазват от ухавпавне. Репелентите против комари спрей и рол – он ЗА КОНТАКТ С КОЖАТА предлагат СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА ЗАЩИТА ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ & НАВСЯКЪДЕ

Репелентен спрей против комари parakito

Против комари

Те са лесни за употреба с дълготраен ефект, без алкохол и химикали. Безопасни за човека. Не оставят следи по дрехите при употреба. Подходящи за бебета, бременни и хора с чувствителна кожа. Лек парфюм, рестителни съставки, без лепнещо усещане.

Практична опаковка, рециклируеми и отговорни към околната среда

Репелентната есенция от растителни масла, смущава обонятелния радар на кърлежите и  комарите и ги държи далече от човека, без той да е подложен на опасност от ухапване.

Сигурна защита от комари и кърлежи!

  • Лесен за употреба
  • Лесен за носене
  • Финни капки
  • Добро покритие

Спрей за деца над 12м.

Спрей за бебета над 6м.

Репелентен спрей против комари parakito съдържа естесвени сгъстители, заместващи химическите и синтетичните такива, които  недопускат проникването на репелентната субстанция в епидермиса, а подобрява нейното отделяне във въздуха за часове наред

Обогатени с:

За по–добра хидратация

За по–добро подхранване

Какво не знаем за комарите? Интересни видеоклипове…

Репелентни гривни против комари

Спокойни сред природата с PARAKITO

Защитени от комари и кърлежи в природата с PARAKITO

Ухапване от комар – как да се предпазим?

1. Какво не знаем за комарите ?

2. Какво не знаем за комарите ?

3. Какво не знаем за комарите ?

Oт 2022г., продуктите на parakito са с променен дизайн и нови опаковки!

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита против комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.