Против комари и кърлежи

Репелентни таблетки и репелентни гривни против комари, без химикали и вредни за човека вещества. На растителна основа, максимално щадящи човека биоциди регистрирани в министерство на здравеопазването.

Репеленти спрей и рол-он против комари и кърлежи с водоустойчив и дълготраен ефект.

Против комари

Съвременните средства против комари са репеленти (регистрирани биоциди) на растителна основа , без химикали пестициди и вредни за човека вещества, които се нанасят въру кожата или с  в близост до тялото. Те излъчват аромат, който обърква радара на комарите, те не откриват издишания от човека CO2 и неоткриват свята жертава, като потози начин ефективно предпазват от ухавпавне. Тези средства могат да бъдат гривни или клипс – БЕЗ КОНТАК С КОЖАТА (прочети повече и направи  подходящия за теб избор) или СПРЕЙ и РОЛОН ЗА КОНТАКТ С КОЖАТА (прочети повече и направи  подходящия за теб избор)

Против кърлежи

Не е необходимо да се чака да Ви „ухапе“ кърлежа, за да се вземат мерки за неговото отстраняване. Използвайте РЕПЕЛЕНТИ – ароматни вещества, който заблуждавата кърлежа, объркват го и то не открива своя реципиент –  жертва…. (прочети повече)

Продукти против комари и кърлежи защитени с патент, както на ароматната репелентна съставка, така също и на действието и приложението на репелентните таблетки, спрей и рол-он за дълговременна употреба. Подходящи са за бебета деца и възрастни, безопасни и ефективни за употреба от бременни и хора с чувствителна кожа.

Приложението е просто и безопсано, поставят се на китката или глзена (винаги в близост до тялото), на раницата, дамската чанта, детската количка, колелото, туристическата раница или на тентата на палатката. Спрея и рол-она се нанасят традиционно върху кожата. Осигуряват сигурна защита за часове.

Eстествена защита срещу комари и кърлежи. Репелентни таблетки в удобни гривни и клипс против комари. Уни доза, 2 таблетки достатъчни за 30 дни . Спрей и ролон против кърлежи и комари. Надежна защита до 8 часа

Eстествена защита срещу комари и кърлежи. Ленти за китки против комари и кърлежи, щипки, спрей, рол-он, унидоза

Против комари

Против кърлежи

Успешни  против комари са репеленте (биоциди No 3296-1/01.03.2022) на растителна основа, без химикали, пестициди и вредни за човека вещества. Нанасят се в/у кожата или се поставят в близост до тялото. Излъчват аромат, объркват радара на комарите, те не откриват издишания CO2 респ. своята жертва. Ефективно предпазват от ухавпавне. Репелентите против комари могат да бъдат гривни или клипс – БЕЗ КОНТАК С КОЖАТА или спрей и рол – он ЗА КОНТАКТ С КОЖАТА … (прочети повече)

Не е необходимо да се чака да Ви „ухапе“ кърлежа, за да се вземат мерки за неговото отстраняване. Използвайте РЕПЕЛЕНТИ – ароматни вещества, който заблуждавата кърлежа, объркват го и то не открива своя реципиент –  жертва. Успешни  против кърлежи са репелентите (биоциди No 3296-1/01.03.2022) на растителна основа, без химикали, пестициди и вредни за човека вещества. Нанасят се в/у кожата като спрей и рол – он за защита до 8 часа … (прочети повече)

Открийте едно спокойно и безопасно лято, без комари и кърлежи с
международно утвръден бранд с ефективната надеждна защита против комари и кърлежи.

Иноватовна технлогия, три защитени патента, ефективност доказана не само в реална среда, но и с експерименти в лицензирани лаборатории.

За да се намали полулацията на комарите  е полезно премахването на застоялата вода в близост до домовете. Важно поддържането на добре подрязана тревата и растителността близо до дома. Препоръчително е слагането на мрежи против комари, за да не могат да влязат в дома. И когато човек е навън в залесени или тревисти местности, е препоръчително да носи дълги ръкави и панталони, както и да използва репелент срещу насекоми. За да бъдат предотвратени болести, пренасяни от комари, е важно човек да се увери, че се е ваксинирал, преди да пътува до чужди страни. Лекар може също да предпише перорални лекарства, за да бъде предотвратена малария или други заболявания.

Репелентни гривни против комари

Репелентни спрейове против комари

Репелентни ролон против комари

Репелентни спрейове против кърлежи

Репелентни ролон против кърлежи

Репелентни ролон против кърлежи